Ga direct naar de inhoud.

Vacature medewerker bediening

Over ons 

Bowling Westland is opgericht in 1978 en daarmee al ruim 42 jaar een begrip in Westland. Wie heeft er bij ons niet zijn kinderfeestje of oma’s verjaardag gevierd? Wat begon met tien bowlingbanen is in de loop der jaren uitgebreid met een restaurant, twee escape rooms en een terras. Zo divers als de activiteiten zijn, zo divers zijn onze gasten. Van jong tot oud, sport bowlers tot recreanten, en personeelsfeesten van 80 personen tot een etentje met geliefden. Iedereen is bij ons welkom en dat maakt wat ons betreft het werk zo leuk en divers. Onze passie voor gastvrijheid en tevreden gasten is terug te vinden in onze hechte en kleine team van een aantal vaste werknemers en oproepkrachten. 

Wie zoeken wij 

Wat wij zoeken is iemand met werkervaring op horeca gebied. Die zelfstandig kan werken en niet bang is om zijn of haar verantwoordelijkheid te nemen en waar nodig collega's aan te sturen met de volgende eigenschappen:

  • Sociaal en communicatief vaardig, met een klant- en servicegerichte houding.
  • Gastvrij en enthousiast
  • Flexibel en stressbestendig
  • Gefocust op details om onze gasten net dat extra’tje te geven zodat zij met een goed gevoel naar huis gaan. 

Als medewerker bediening ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende horeca-werkzaamheden. Tot jouw takenpakket behoren onder andere het opnemen van bestellingen van gasten, het serveren van bestellingen, het geven van informatie aan de klanten, klachtafhandeling, het opmaken van de rekening en het afrekenen met de gasten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor diverse operationele en/of administratieve werkzaamheden zoals het ontvangen van gasten en maken van reserveringen. De werktijden zullen voornamelijk in het weekend en 's avonds plaatsvinden. 

Wat bieden wij 

Naast een hecht en enthousiast team ben jij natuurlijk geïnteresseerd in de arbeidsvoorwaarden. Deze bestaan onder andere uit:

  • Marktconform salaris (dit bespreken wij graag met jou persoonlijk)
  • Trainingen om productkennis te vergoten bijvoorbeeld op het gebied van wijn & koffie
  • Mogelijkheid tot behalen van BHV cursus, sociale hygiene en allergenen certificaat
  • Pensioenregeling;
  • Vaste uren in overleg, parttime of fulltime, minimaal 16 uur. 
  • Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, een veelgehoorde opmerking is: ‘’ Huh, is het al zo laat? Wat vliegt de tijd’’

Spreekt dit je aan en kun jij je in bovenstaand profiel herkennen, dan zouden wij graag een keer een kop koffie met je willen drinken om kennis te maken. Of stuur je sollicitatie met CV en motivatie direct door naar info@bowlingwestland t.a.v. Fleur van der Schee.

*update (21-4-2021) bovenstaande vacature is vervuld. Lijkt het je toch leuk om bij ons te komen werken en beschik jij over de juiste kwaliteiten? Dan mag je ons altijd een berichtje sturen, want voor echte talenten is er altijd plek!


« terug