Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Kijk uw ogen maar gerust uit: Bowling Westland heeft een make-over gekregen! Goodbye Saloon, hello Tennessee! In het authentieke decor van The Deep South in Amerika serveren we voortaan onze nieuwste klapper: de Tennessee Meat Market. Het is het decor van de Mississippi rivier en van Jack Daniels. En sinds kort van Bowling Westland. Nog niet kennisgemaakt met onze nieuwe uitstraling? Met twee nieuwe arrangementen op het menu heeft u nú een extra goede reden! »

Tot op de bodem versleten waren ze, de tien bowlingbanen van Bowling Westland. Geen wonder, want ze waren veertien jaar oud. Daarom hebben we tien nieuwe banen in de aanbieding. Banen voor directeuren, schilders en schoonmakers. Kortom voor iedereen die wel van een uurtje (twee mag ook...) gezellig bowlen houdt. Volgens de kenners rollen de bowlingballen op de verse banen nóg lekkerder. Kom de nieuwe banen testen! »

Het gebeurt niet elke dag dat Bowling Westland het decor vormt voor een heuse fotoshoot. Maar op afgelopen vrijdag 8 augustus stond er een complete cameraploeg in de bowling aan de Veilingweg in De Lier. Het meidenblad CosmoGIRL! had het oog op Bowling Westland laten vallen voor een modereportage in het najaarsnummer. Dit naar aanleiding van de opvallende clip van Bowling Westland welke op de website te vinden is. De entourage was precies wat het blad zocht, met het accent op vintage. Benieuwd naar de vintage clip van Bowling Westland? »

Pagina nummers