Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Vacature operationeel manager

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in een gezellige werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling? En houd je van gevarieerd werk waarbij iedere dag anders is? Dan zijn wij op zoek naar jou! »

Summer, we are ready for you!

De zomer is gearriveerd! Al wekenlang kunnen we genieten van het mooie weer. En vanaf dit voorjaar ook bij ons buiten! Geïnspireerd op rooftop bars in New York met een urban vibe... Lees snel verder »

It's time to spice things up

Het kan u bijna niet ontgaan zijn: de restyling van onze buitengevel. Wekenlang hebben wij letterlijk in de steigers gestaan maar niet zonder resultaat. Lees snel verder »

Horecatalenten gezocht!

Collega's gezocht! »

Bowlen met korting bij Jumbo

Gooit u graag een balletje? Dan hebben we iets leuks voor u! Gedurende de decembermaand ontvangt u namelijk een voucher bij diverse Westlandse Jumbo's waarmee u 25% euro korting krijgt op baanhuur bij Bowling Westland. Benieuwd naar de voorwaarden? Lees snel verder! »

Let's meat, eat & bowl!

Vrienden, familie en kennissen ontmoeten op de bowlingbaan onder het genot van een lekker stukje vlees? Dat is nu nog aantrekkelijker, want bij Bowling Westland hebben we gloednieuwe weekdeals die we graag in de spotlights zetten. »

Shirts voor bowlers met ballen

Bent u nergens bang voor? Gaat u geen split uit de weg? Gooit u de zwaarste bal met gemak over de baan? Then we’re looking for you! No balls, no glory is het motto dat bij ons door de lucht gonst. Elke dag winnen de bowlers die meer dan 185 punten gooien één van onze nieuw ontworpen t-shirts. Bent u straks de gelukkige winnaar? Dan weet iedereen in uw omgeving, dat is er één met ballen! »

A star has born!

Vol trots kunnen we vertellen dat Bowling Westland nu écht bij het rijtje Westlandse A-locaties mag worden gevoegd. Ook staat de telefoon roodgloeiend en we kunnen geen boodschappen meer doen zonder dat er om een handtekening wordt gevraagd. Waarom? We gaan er stiekem vanuit dat u ons spetterende optreden op de WOS niet heeft kunnen missen. »

Wist u dat?

U nu supersnel kunt reserveren via de reserveer button op de website van Bowling Westland? Via het boekingssysteem ziet u direct op welk tijdstip er bowlingbanen vrij zijn en of er nog ruimte in het restaurant is voor een lekker hapje eten. Zo kunt u dus reserveren wanneer het u uitkomt, zelfs om 03.00 uur ’s nachts! »

Kijk uw ogen maar gerust uit: Bowling Westland heeft een make-over gekregen! Goodbye Saloon, hello Tennessee! In het authentieke decor van The Deep South in Amerika serveren we voortaan onze nieuwste klapper: de Tennessee Meat Market. Het is het decor van de Mississippi rivier en van Jack Daniels. En sinds kort van Bowling Westland. Nog niet kennisgemaakt met onze nieuwe uitstraling? Met twee nieuwe arrangementen op het menu heeft u nú een extra goede reden! »

Tot op de bodem versleten waren ze, de tien bowlingbanen van Bowling Westland. Geen wonder, want ze waren veertien jaar oud. Daarom hebben we tien nieuwe banen in de aanbieding. Banen voor directeuren, schilders en schoonmakers. Kortom voor iedereen die wel van een uurtje (twee mag ook...) gezellig bowlen houdt. Volgens de kenners rollen de bowlingballen op de verse banen nóg lekkerder. Kom de nieuwe banen testen! »

Het gebeurt niet elke dag dat Bowling Westland het decor vormt voor een heuse fotoshoot. Maar op afgelopen vrijdag 8 augustus stond er een complete cameraploeg in de bowling aan de Veilingweg in De Lier. Het meidenblad CosmoGIRL! had het oog op Bowling Westland laten vallen voor een modereportage in het najaarsnummer. Dit naar aanleiding van de opvallende clip van Bowling Westland welke op de website te vinden is. De entourage was precies wat het blad zocht, met het accent op vintage. Benieuwd naar de vintage clip van Bowling Westland? »