Ga direct naar de inhoud.

Nieuws

Vacature medewerker bediening

Bowling Westland is opgericht in 1978 en daarmee al ruim 42 jaar een begrip in Westland. Wie heeft er bij ons niet zijn kinderfeestje of oma’s verjaardag gevierd? Lees verder >>> »

Sluiting coronavirus

We zagen het aankomen, maar schrikken is het toch. Vanaf zondagavond 15 maart 18.00 uur t/m 6 april zijn ook wij gesloten. »

Update Coronavirus

Beste gasten,

Ook wij volgen de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus en daarmee de richtlijnen van het RIVM op de voet. »

Vacature operationeel manager

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in een gezellige werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling? En houd je van gevarieerd werk waarbij iedere dag anders is? Dan zijn wij op zoek naar jou! »

Summer, we are ready for you!

De zomer is gearriveerd! Al wekenlang kunnen we genieten van het mooie weer. En vanaf dit voorjaar ook bij ons buiten! Geïnspireerd op rooftop bars in New York met een urban vibe... Lees snel verder »

It's time to spice things up

Het kan u bijna niet ontgaan zijn: de restyling van onze buitengevel. Wekenlang hebben wij letterlijk in de steigers gestaan maar niet zonder resultaat. Lees snel verder »

Horecatalenten gezocht!

Collega's gezocht! »

Bowlen met korting bij Jumbo

Gooit u graag een balletje? Dan hebben we iets leuks voor u! Gedurende de decembermaand ontvangt u namelijk een voucher bij diverse Westlandse Jumbo's waarmee u 25% euro korting krijgt op baanhuur bij Bowling Westland. Benieuwd naar de voorwaarden? Lees snel verder! »

Let's meat, eat & bowl!

Vrienden, familie en kennissen ontmoeten op de bowlingbaan onder het genot van een lekker stukje vlees? Dat is nu nog aantrekkelijker, want bij Bowling Westland hebben we gloednieuwe weekdeals die we graag in de spotlights zetten. »

Shirts voor bowlers met ballen

Bent u nergens bang voor? Gaat u geen split uit de weg? Gooit u de zwaarste bal met gemak over de baan? Then we’re looking for you! No balls, no glory is het motto dat bij ons door de lucht gonst. Elke dag winnen de bowlers die meer dan 185 punten gooien één van onze nieuw ontworpen t-shirts. Bent u straks de gelukkige winnaar? Dan weet iedereen in uw omgeving, dat is er één met ballen! »

A star has born!

Vol trots kunnen we vertellen dat Bowling Westland nu écht bij het rijtje Westlandse A-locaties mag worden gevoegd. Ook staat de telefoon roodgloeiend en we kunnen geen boodschappen meer doen zonder dat er om een handtekening wordt gevraagd. Waarom? We gaan er stiekem vanuit dat u ons spetterende optreden op de WOS niet heeft kunnen missen. »

Wist u dat?

U nu supersnel kunt reserveren via de reserveer button op de website van Bowling Westland? Via het boekingssysteem ziet u direct op welk tijdstip er bowlingbanen vrij zijn en of er nog ruimte in het restaurant is voor een lekker hapje eten. Zo kunt u dus reserveren wanneer het u uitkomt, zelfs om 03.00 uur ’s nachts! »

Pagina nummers