Ga direct naar de inhoud.

All you can taste.. als je durft tenminste!

Laat u verwennen in restaurant New York en proef alle Big Tastes! In een decor om van te watertanden. Kom binnen in ons eigen Broadway Theatre en stap in de wereldstad die Bowling Westland heet. Compleet met Manhattan Bridge en het Vrijheidsbeeld! 

Om de avond te beginnen serveren wij u een charcuterie plank met spaanse ham, brood van Jordy en tapenades aan tafel. Waarna onze kok voor u de lekkerste hamburgers op verse briochebroodjes serveert met diverse toppings. Of wat dacht u van een mals stukje biefstuk en kip piri piri spiesje. Visliefhebber? Dan staan er ook gamba's vers van de grill voor u klaar. U smult van de lekkerste frietjes erbij en kunt onbeperkt gebruikmaken van de Fresh & Green Salad Bar. Liever Asian Style? In ons eigen Chinatown is het genieten van yakitori spiesjes, crunchy california sushi rolls, coconut shrimp, nasi, babi-pangang en gehaktballetjes in ketjapsaus. Enjoy New York! 

Door de informele sfeer en de ruime keuze aan gerechten is dit combinatie-arrangement perfect voor iets grotere personeels- of familiegezelschappen.

Dit arrangement is alleen te boeken met groepen vanaf twintig personen. Alleen als we meerdere Foodmarket-reserveringen hebben zijn ook kleinere groepen mogelijk. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op. De samenstelling van het arrangement kan variëren.

Inhoud arrangement

• Eén uur bowlen
• All you can taste arrangement
• Fresh & Green Salad Bar
• Overheerlijke vers gebakken frites
• Voor groepen vanaf twintig personen

Prijs per persoon € 29,75 (volwassenen), € 18,50 (kinderen van 4 tot en met 11 jaar).

Voor reserveringen kunt u contact opnemen met ons via info@bowlingwestland.nl of bel 0174-513837