Ga direct naar de inhoud.

Meer bowlingplezier met een compleet arrangement

Vrienden, familie en kennissen ontmoeten op de bowlingbaan onder het genot van een lekker hapje eten? Dat is nog aantrekkelijker met de speciale arrangementen van Bowling Westland. Eén of een paar uurtjes de baan op in combinatie met pure verwennerij in ons restaurant. Goed idee om met de hele afdeling van de zaak de week af te sluiten. Voor dat familiefeestje dat er weer eens van moet komen. Of gewoon met vrienden en vriendinnen. Heerlijk toch? De enige keuze die u hoeft te maken is of u ervoor of erna geniet van het inbegrepen bowlen!

ArrangementPrijs p.p. vanaf Prijs p.p. online
Gourmet€ 27,75 € 27,-
Steengrill                                                      € 26,75 € 26,-
Foodmarket€ 29,75 n.v.t.
Satédeal€ 19,95 € 19,20


Voor kinderen (van 4 tot en met 11 jaar) hanteren wij voor bovengenoemde arrangementen een prijs van € 18,50 tenzij anders vermeld wordt.

Uiteraard kunnen wij rekening houden met dieetwensen, allergieën en geloofsovertuiging. Wanneer u dit van te voren aangeeft dan kunnen wij een passend alternatief voorstellen. Sporen van allergenen in bepaalde gerechten kunnen we helaas niet uitsluiten. Het is raadzaam dat diegene met een (zware) allergie, zelf contact met ons opneemt om de mogelijkheden en alternatieven door te spreken. Meestal is er meer mogelijk dan u denkt!

Exclusief drankjes

Arrangementen zijn exclusief drankjes. U kunt uw drankrekening op twee manieren laten bijhouden.

  1. U laat al uw drankjes op één rekening verzamelen en specificeren.
  2. U kiest voor het gemak van consumptiemunten (prijs per munt € 2,95). U kunt bij de receptie consumptiemunten kopen. Deze zijn uitsluitend te gebruiken op de dag van aankoop en niet inwisselbaar tegen contant geld.  

Leveranciers

De ingrediënten van de menu's bij Bowling Westland zijn overwegend duurzaam en komen veelal rechtstreeks bij onze producenten vandaan. Zo komt het vlees van slagerij D&D in De Lier, deze slager werkt uitsluitend met kip van Tante Door en rund van Elita waarbij veel aandacht is voor dierenwelzijn, zoals: weinig transportkilometers, ruime stallen en antibiotica-vrij vlees. Ons brood  komt van Jordy's bakery Rotterdam, hij werkt puur ambachtelijk met natuurlijke ingrediënten.   

Minimaal aantal personen

Voor bijna alle arrangementen geldt een minimum aantal van vier personen. The Foodmarket kunt u reserveren vanaf twintig personen, alleen wanneer wij al meerdere Foodmarket reserveringen hebben ontvangen zijn kleinere groepen mogelijk. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op.

Hoe reserveert u?

Een van onze arrangementen reserveren? Gezellig! Voor het boeken van The Foodmarket vragen we u even contact op te nemen met onze afdeling reserveringen. Voor alle overige arrangementen kunt u online reserveren en profiteren van diverse kortingen.