Ga direct naar de inhoud.

Meer bowlingplezier met een compleet arrangement

Favorieten zoals de New York steengrill & Classic gourmet zijn al meer dan 30 jaar een succes, omdat het samengaat met onze oorspronkelijke visie om heerlijk eenvoudige ingrediënten te combineren met uitstekende service in een ongedwongen sfeer.

Het 140 stoelen tellende restaurant biedt een verscheidenheid aan arrangementen in een warme, uitnodigende sfeer. Geschikt voor familie uitjes met de allerkleinste tot grote bedrijfsfeesten, en alles daar tussenin. De enige keuze die u hoeft te maken is of u ervoor of erna geniet van het inbegrepen bowlen!

ArrangementPrijs p.p.       Kinderen p.p.
Classic gourmet€ 32,95€ 21,50
New York steengrill                                    € 31,95€ 21,50
Chef's favourites€ 25,95€ 12,95
Voor alle arrangementen geldt een minimum van 4 personen  


Uiteraard kunnen wij rekening houden met dieetwensen, allergieën en geloofsovertuiging. Wanneer u dit van te voren aangeeft dan kunnen wij een passend alternatief voorstellen. Sporen van allergenen in bepaalde gerechten kunnen we helaas niet uitsluiten. Het is raadzaam dat diegene met een (zware) allergie, zelf contact met ons opneemt om de mogelijkheden en alternatieven door te spreken. Meestal is er meer mogelijk dan u denkt!

Exclusief drankjes

Arrangementen zijn exclusief drankjes. U kunt uw drankrekening op twee manieren laten bijhouden.

  1. U laat al uw drankjes op één rekening verzamelen en specificeren.
  2. U kiest voor het gemak van consumptiemunten (prijs per munt € 3,10). U kunt bij de receptie consumptiemunten kopen. Deze zijn uitsluitend te gebruiken op de dag van aankoop en niet inwisselbaar tegen contant geld.  

Leveranciers

De ingrediënten van de menu's bij Bowling Westland zijn overwegend duurzaam en komen veelal rechtstreeks bij onze producenten vandaan. Zo komt het vlees van slagerij D&D uit De Lier, elke dag vers geleverd. De lekkerste koffies maken wij met bonen van Giraffe coffee roasters. Zij kopen hun bonen rechtstreeks in bij de boer van Guatamala tot Ethiopië. En branden vervolgens de koffiebonen dagelijks in hun branderij. 

Hoe reserveert u?

Gezellig! U kunt hier online reserveren, wel zo makkelijk! Of neem contact op met onze afdeling reserveringen en bel naar 0174-513837.